Рівне, Шкільна 45
Залишити заявку
Додати оголошення
Шукаєте надійне агентство нерухомості ?
623

Шукаєте тимчасове або постійне житло в місті Рівне?

Потрібен офіс під торгове представництво компанії?

Бажаєте знайти надійне агентство нерухомості з гарною репутацією?

Звертайтеся до нас в компанію «GALT»!

Наше основне завдання - допомогти вам швидко й без зайвого стресу  в'їхати в новий офіс або оглянути майбутню рівненську квартиру.

Наш житловий фонд (для покупки та оренди)

Компанія «GALT» має у своєму розпорядженні:

• Житлове майно – «вторинне» або в новобудові. Щоб не заплутатися в пропозиціях й вибрати саме те, що вам необхідно, заповніть усі поля фільтру «Пошук». Вкажіть, що саме ви шукаєте - приватний будинок, квартиру або кімнату. Якщо вам важливий район проживання - позначте це. Уточніть бажане планування, кількість кімнат, вірогідну площу, поверх. Замовте огляд об’єкту.

• Нежитлову нерухомість. Ваш майбутній офіс або магазин може розташовуватися у дворі, у фасаді багатоповерхівки, в окремій будові або в будь-якому бізнес-центрі Рівного. Досить уточнити поверх й місце для входу.

• Затишні квартири для відряджених на добу. В обов'язковому порядку передбачені: зручне ліжко, Wi-Fi зона, гаряча і холодна вода, побутова техніка, посуд. У разі проживання понад п'ять діб - знижки, працює система «21+» (ми вимагаємо наявність паспорта).

Які додаткові послуги ми надаємо?

Робота з нерухомістю - це не тільки посередництво між продавцем та покупцем, орендодавцем й наймачем. Будь-яка угода з житловим або нежитловим фондом вимагає супроводу профільних фахівців. Ми пропонуємо послуги:

• Ріелтора. Спеціаліст з досвідом  продасть вашу квартиру, дачу або склад швидко та вигідно - рекламну кампанію, переговори з потенційним покупцем, презентацію приміщення, підготовку пакета документів ми беремо на себе. Угода буде закрита на вигідних для продавця умовах. Бажаєте купити нерухомість? Оформіть заявку – й через півгодини вам прийде SMS з варіантами, серед яких ви знайдете «квартиру своєї мрії».

• Оцінювача. Незалежна  експертна оцінка житлоплощі або господарського приміщення необхідна, якщо береться кредит під заставу, відбувається розділ майна або необхідно оцінити масштаб завданих матеріальних збитків. Жодна угода купівлі-продажу, передачі житла в дар або в спадок не проходить без роботи експерта. Надішліть нашому фахівцеві пакет необхідних документів, укладіть договір й отримуйте експертний висновок максимум за три дні. Оцінюємо житлову й нежитлову нерухомість та земельні ділянки!

• Ремонтників. Ви переглянете свою думку про ремонт у новій затишній квартирі: закупівля будматеріалів, їх доставлення на місце, вивезення сміття - наша турбота. Приклади ремонтів від «GALT» можна знайти на сайті в рубриці «Ремонт Приміщення».

• Фахівця по утепленню. Збережемо разом тепло і комфорт вашого нового житла.

Чому саме ми?

Багато фірм і організацій в Рівному пропонують свої послуги, але в «GALT» ви знайдете:

• Індивідуальний підхід завдяки багатому досвіду роботи.

• Відкритість та прозорість, ніяких «підводних каменів».

• Широкий ціновий діапазон - від скромних однокімнатних квартир до VIP- апартаментів в центрі міста.

• Професіоналізм співробітників, повний супровід від огляду нерухомості до в'їзду й отримання ключа.

• Ввічливість та тактовність на всіх рівнях співробітництва.

• Юридичний супровід угод комптентними фахывцями.

• Сертифіковані  на ведення ріелторської діяльності працівники.

Ми цінуємо нашу репутацією й зацікавлені в кожному клієнті.

Агентство «GALT» співпрацює з кращими ріелторами та забудовниками у місті.

Сайт xatade.rv - це зручна та зрозуміла навігація, всі необхідні для пошуку нерухомості рубрики, наші контакти, фотографії об’єктів, відео-«лайфхаки», статті та блог брокера.

Для зв'язку з нами заповніть форму зворотного зв'язку або телефонуйте - 0981788872 .

 

Корисні статті

Операції з нерухомості- складний процес, який потребує професійних знань та навичок.

Саме тому, вирішення усіх питань щодо нерухомості необхідно довірити спеціалістам. Ріелтори у місті Рівне доп...

928

ОТРИМАННЯ ДОВІДОК ПРО ЗАБОРГОВАНІСТЬ та переоформлення договорів постачання

Потрібні оригінали документів: паспорт, ідентифікаційни код, адресна картка, право власності(договір купівлі -продажу)...

940

Крок 4:

 

Як написати текст оголошення так, щоб вашу квартиру захотіли купити негайно

 

Правильна структура продаючого тексту в оголошенні про продаж нерухомості

 

...
405

Продавати нерухомість (квартиру / будинок) самостійно - це досить клопіткий і складний процес, а особливо, якщо робити це без певних навичок і без знань законодавства. Тому, більшість людей прагне ...

1229