Рівне, Шкільна 45
Залишити заявку
Додати оголошення
Послуги ріелтора при продажу нерухомості
1231

Продавати нерухомість (квартиру / будинок) самостійно - це досить клопіткий і складний процес, а особливо, якщо робити це без певних навичок і без знань законодавства. Тому, більшість людей прагне довірити цю досить відповідальну справу справжнім професіоналам,  мова йде про ріелторів. Їх основне завдання полягає в тому, що вони за короткий час (встановлюється власником нерухомості) повинні підготувати документи до продажу, а також знайти клієнтів і, на кінець, укласти з ними 100% прозору угоду, тобто без будь-яких маніпуляцій.


Але варто зазначити, що вся та інформація, яка була прописана раніше залежить від таких факторів, як:

1. Ціна нерухомості. Вона складається з таких «елементів», як: попит, розташування і стан. Але варто мати на увазі, що продати квартиру можна набагато швидше, якщо встановити вартість, як на ринку нерухомості, тобто в середній ціновій категорії. Адже завищення вартості нерухомого об'єкта може привести до затяжного продажу, але якщо, звичайно, є час почекати рік, два і три, то будь ласка.

2. Реклама і ще раз реклама. Адже, як без неї потенційний покупець дізнається, що на ринку нерухомості з'явився новий об'єкт, який можна придбати за вигідною ціною? Звичайно, написати рекламу самостійно не складе великих труднощів, але людина з великим досвідом, зробить це набагато ефективніше.

3. Уміння продавати. Що найголовніше в продажу ?! Це, звичайно, ж уміння правильно подати товар. Для цього потрібно буде включити наступні опції: розписати переваги району, в якому розташовується даний об'єкт нерухомості, а також не забути навести вагомі аргументи, що, в свою чергу, дозволить пробудити бажання у потенційного покупця для огляду пропонованих апартаментів, а там дивись, і закінчиться ця зустріч укладенням угоди. Адже у професійного ріелтора, всі документи повинні бути готові, в яких потрібно буде поставити тільки підпис.


Виходячи з перерахованого вище випливає, що люди з проф. навичками і знаннями зі сфери юриспруденції продадуть нерухомість набагато швидше і безпечніше пройде операція. Звичайно, власник в цій справі теж повинен взяти участь, наприклад, провести капітальний або косметичний ремонт.

Корисні статті

В Рівному більше прижилася назва котедж, хоча зазвичай цей тип нерухомості називають Таунхаус. Котедж чи таунхаус частіше за все-це перехідний етап, між квартирою і окремим будинком. Зара...

452

Кожен день, наше життя складається з якихось подій - радощів, печалей, і з усім цим неодмінно йдеш додому. Мій дім- моя фортеця. І хочеться, щоб ця фортеця зустрічала після насиченого робочого дня ...

1211

Купівля квартири - приємний і хвилюючий момент для всієї родини. Хочеться швидше оформити угоду і насолоджуватися наведенням затишку в новій власності. Однак з покупкою квартири пов'язано безлі...

2179

Оцінити майно в місті Рівному

Виникли труднощі під час оформлення кредиту? Не знаєте, як поділити нерухомість порівну? Треба точно оцінити збитки?

Оцінка нерухомості у Рівному стане простішо...

771