Рівне, Шкільна 45
Залишити заявку
Додати оголошення
7 вагомих причин купити квартиру в новобудові.
1372

Якщо ви ще не вирішили де купувати квартиру, на первинному ринку(у новобудові) чи на вторинному (хрущівка, панелька, покращене планування, чешка та ін.), то ми зібрали сім найвагоміших аргументів купити квартиру саме в новобудові.

1. Ви перший господар квартири, квартира наповнена тільки вашою енергетикою, ніхто до цього в ній не проживав, що не кажіть, а нове є нове і так вважає більшість покупців.

2. Можливий самостійний вибір планування квартири на початковому етапі будівництва, особливо, якщо ви купуєте житло великої площі та знаєте як правильно зонувати помешкання для максимально зручного використання ваших квадратних метрів.

3. Є можливість зробити ремонт під вашим контролем, ви будет точно знати, які будівельні матеріали використовувались і вибрати найбільш якісні.

4.Нові технологічні комунікації, труби і електропроводка, на перший погляд для багатьох цей пункт не має великого значення, але буде дуже прикро, якщо вам доведеться робити ремонт не тільки собі, а й сусідам тому,що труби у ванній кімнаті прорвало саме у вас .

5.Паркомісця для автомобіля (зазвичай більшість забудовників враховують цю опцію під час будівництва будинку), чого не скажеш про будинки на вторинному ринку, відсутність місця для автомобіля може стати серйозною проблемою для нового власника,собливо в центральних районах міста.

6. Автономна система опалення, що дозволяє не тільки суттєво економити ваші гроші, а й вмикати опалення саме тоді коли потрібно вам, а не міській владі.

7.Можливість придбати квартиру дешевше на перших етапах будівництва.

Варто зазначити, що купівля квартири на первинному ринку обійдеться значно дорожче ніж на вторинному.На сьогодні різниця цін на квартири між новобудовою і типовою хрущівкою скорочується, але все таки дуже відчутна.

Наприклад: 1-кімнатну квартиру з ремонтом в новобудові з загальною площею  40  квадратних метрів ви можете купити за ціною до 30 000 доларів США, а ту ж 1-кімнатну типову квартиру в панельному будинку загальною площею 35 квадратних метрів цінитимуть орієнтовно в 20 000 доларів.В залежності від якості ремонту в помешканні ціни можуть відрізнятися на +- 2000 доларів.

Важливими фактроми також є :розміщення будинку,рік побудови, матеріал стін та наявність автономного опалення, адже на вторинному  ринку квартири з встановленим котлом теж трапляються і мають суттєву перевагу у покупців, хоча таких варіантів не так багато.

В будь-якому разі приймати рішення де купувати квартиру ви будете самі, але краще перед купівлею нерухомості , проконсультуйтесь з професіоналами.

Для безкоштовної консультації у питаннях купівлі-продажу квартир у Рівному телефонуйте за номером 0981788872 , агентство нерухомості "GALT"

 

Корисні статті

Якщо ви ще не вирішили де купувати квартиру, на первинному ринку(у новобудові) чи на вторинному (хрущівка, панелька, покращене планування, чешка та ін.), то ми зібрали сім найвагоміших аргументів к...

1372

Крок 2

Як правильно оцінити квартиру, щоб отримати

шквал дзвінків від покупців

 

Встановіть адекватну стартову ціну

 

Навіщо потрібна правильна стартова ціна

Ста...

152

 

На що звернути увагу в першу чергу .

Для початку потрібно визначитися на якому ринку ви шукатимете квартиру на купівлю на первиннному(в новобудові) чи на вторинному(хрущівка, пане...

946

Крок 3:

Як підготувати квартиру до показу щоб продати її якомога дорожче

Що допоможе вам продати квартиру дорожче і як це зробити.

Щоб продати дорожче - зробіть свою квартиру візуал...

148