Рівне, Шкільна 45
Залишити заявку
Додати оголошення
Як оцінити вартість квартири?
744

Безкоштовна експертна оцінка вартості квартири.Як оцінити вартість квартири?В залежності від поставленої мети вам буде потрібно експертне визначення ринкової вартості або сертифікована оцінка експерта-оцінювача . Визначення правильної ринкової ціни проводиться нашими фахівцями при продажу квартири або здачі її в оренду, ця послуга для наших клієнтів безкоштовна .

Сертифікована оцінка, результатом якої є звіт незалежного експерта -оцінювача, потрібна при проведенні договорів купівлі-продажу нерухомості,договорів міни, догоговорів дарування при вступі в права спадкування і деяких інших операціях.

При продажу або здачі в оренду квартири наші ріелтори здійснюють безкоштовну експертну оцінку.

Прі оцінці враховуються всі параметри квартири:

• місце розташування, навколишня інфраструктура, транспортна розв’язка, екологія;

• рік побудови, поверх, комунікації та їх стан;

• загальний стан квартири,ремонт, матеріал стін , перепланування або можливість їх здійснення;

• ринкові ціни на даний момент, в цьому районі чи сегменті ринку ;

• кількість виставлених на продаж квартир в даному районі.

Враховуються всі особливості - від соціального статусу мешканців будинку до виду з вікон, з'ясовуються перспективи розвитку району.

Проводиться моніторинг вартості аналогічних пропозицій.

Фахівці аналізують не тільки ціни, зазначені на маркетплейсах з продажу квартир, а й вартість квартир аналогів,які вже продані в найближчому минулому. Для ефективного продажу важливо знати, яку ціну готовий заплатити покупець, адже правильна визначена ціна є одним з важливих маркетингових інструментів.

Корисні статті

Безкоштовна експертна оцінка вартості квартири.Як оцінити вартість квартири?В залежності від поставленої мети вам буде потрібно експертне визначення ринкової вартості або сертифікована оцінка експе...

744

 

На що звернути увагу в першу чергу .

Для початку потрібно визначитися на якому ринку ви шукатимете квартиру на купівлю на первиннному(в новобудові) чи на вторинному(хрущівка, пане...

944

Крок 1:

 

Міф 1: про те, що квартиру продати легко і без допомоги ріелторів

 

Сам опублікую 2 оголошення про продаж, одне в інтернет, інше в газету, і квартиру тут же купл...

313

Як показує досвід роботи ріелторів, дуже часто враження про квартиру, у покупця, складається за такими чинниками про які продавці нерухомості часто забувають.

Якщо коротко, то перед продажем, кв...

1803