Рівне, Шкільна 45
Залишити заявку
Додати оголошення
Як продати квартиру ?
1792

Як показує досвід роботи ріелторів, дуже часто враження про квартиру, у покупця, складається за такими чинниками про які продавці нерухомості часто забувають.

Якщо коротко, то перед продажем, квартиру потрібно зробити максимально чистою і мінімально заставленою різними непотрібними речами.

Отже пройдемося по пунктах, що потрібно зробити перед продажем :

1.Вичистити всі видимі наслідки підтопів сусідів, вивести цвіль і грибок(якщо є).

2.Пофарбувати стелі, освіжити стіни чи переклеїти (підклеїти) шпалери.

3.Замінити не працюючі крани, розетки, вмикачі електрики,відрегулювати вікна і двері.

4.Забрати все, що зайвий раз нагадує покупцю, що до нього тут жили інші люди,тобто,особисті речі власників квартири,дитячі іграшки, сімейні фото, картини,якщо вони не вписуються в інтер’єр кімнати, релігійні атрибути(покупці і продавці можуть бути різних вірувань чи конфесій),а також забрати з кухні і ванної кімнати :засоби гігієни,косметику,миючі засоби,посуд .

5.Загальновідомий факт, що чим світліше приміщення тим довше люди хочуть в ньому перебувати і комфортніше воно їм здається, а з темної кімнати відразу хочеться вийти. Тому згорілі та тусклі лампочки потрібно замінити на нові і більшої потужності.

6.Дуже важливим також є і присутність різного виду запахів у квартирі, тому найкращим запахом буде його абсолютна відсутність, якщо це можливо, якщо ні –провітріть квартиру перед показом, заваріть каву на кухні або киньте декілька кавових зерен на пательню, щоб запах свіжої кавої розійшовся в помешканні. Цей аромат подобається більшості людей і навіює домашню атмосферу.

7.Квартира під час огляду квартири покупцем має бути абсолютно пуста, тому домашніх улюбленців теж забираємо.(Котики, собачки і морські свинки звичайно радість, але квартиру продати вони вам не допоможуть).

8.Після того, як все полагоджено і пофарбовано , обов’язково зробіть генеральне прибирання у всіх кімнатах(наполіруйте меблі, вікна та двері,попрасуйте тюль і штори,почистіть килим), на кухні (: вікна, дзеркала, люстри, меблі, побутову техніку, витяжку), у ванній кімнаті(наполіруйте сантехніку,плитку,змішувачі) , на балконі, в під’їзді(приберіть недопалки та вкрутіть лампочки, усуньте неприємні запахи , бо враження про квартиру складається вже з прибудинкової території),якщо є можливість приберіться в дворі.

9.Під час показу і у телефонній розмові будьте ввічливі, не нав’язуйтесь, розкажіть чому купували цю квартиру і що вам в ній подобається найбільше. Відповідайте на запитання впевнено.

10. Підготуйте всі необхідні документи, перед ти як купувати квартиру , покупець має впевнитися , що квартира дійсно ваша і на якій підставі ви отримали право власності.

У наступній статті ми розкажемо , які дії повинен зробити власник нерухомості після того, як покупець скаже –КУПУЮ. Які документи необхідні для оформлення договору купівлі-продажу і які є ризики проведення угоди.

Вдалих та вигідних продажів вам, шановні друзі.

Корисні статті

Оцінити майно в місті Рівному

Виникли труднощі під час оформлення кредиту? Не знаєте, як поділити нерухомість порівну? Треба точно оцінити збитки?

Оцінка нерухомості у Рівному стане простішо...

760

Крок 3:

Як підготувати квартиру до показу щоб продати її якомога дорожче

Що допоможе вам продати квартиру дорожче і як це зробити.

Щоб продати дорожче - зробіть свою квартиру візуал...

139

 

На що звернути увагу в першу чергу .

Для початку потрібно визначитися на якому ринку ви шукатимете квартиру на купівлю на первиннному(в новобудові) чи на вторинному(хрущівка, пане...

935

В Рівному більше прижилася назва котедж, хоча зазвичай цей тип нерухомості називають Таунхаус. Котедж чи таунхаус частіше за все-це перехідний етап, між квартирою і окремим будинком. Зара...

437